15.09.2008

christian troy..

ne hakkında yazsak ddk bugn..yeni baslayan okul hakkında mı...hayır onu yazıcaz ama bi haftayı gozlemledikten sora. himym referansı verebileceğimiz muhabbetler ortaya cıktıktan sonra dedik ki mehmet nasıl barney stinson hakkında yazmadan blogu bıraktı? sen yaz dedi gizem, biz editleriz. yoksa dedim acaba ondan daha efsane bi kişilik olan christian troy hakkında mı yazsak?

christian troy, nip/tuck adlı dizideki piç doktorumuzdur. her gece bir manita, bıdı bıdı. ortağı sean mcnamara ile birlikte miami'nin plastik cerrahide bir numarası olma yolunda hızla ilerlerken adamın başına gelmeyen kalmaz. hastalarının başından geçenlere acırken, hastalarına acırken onların da içlerinde yaşadığı fırtınalar da farklı diildir hani.

----nip/tuck izlemeye başlayacak olan kişiler için sonrası spoiler.

christian sean'ın karısı julia'ya aşık. hatta bi kere de yatmışlar, bundan da sean'ın 17 yıl kendi oglu sandığı matt ortaya çıkmış. bi de annesi tarafından terkedilmiş christian; çünkü bi tecavüz sonucu doğmuş. evlat verildiği adam da onu taciz ediyormuş. kadınlara neden iğrenç davrandığı açığa çıkıyor. böylece.

---spoiler bitti.


ha christian troy'u neden seviyoruz? normalde boyle bi adam istediğimiz için mi? kesinlikle hayıııır. ama o kral. ayrıca dürüst. sean aile babası gibi davranmaya kasarken sizi yaptıklarıyla daha çok şaşırtabilir. ama christian öyle mi? adam açık, net. şok etmez.

ha tabi ki o geniş omuzların ve mükemmeeeeel kaşların bi avantajı yok mu, var.

kızlar için bu özellikleri saydım tamam. ama nip/tuck izlemeye alıştırdığım erkeklere de sorun, hiç biri christian kötüdür demez. aslında içten içe christian onların rol modelidir.

dolayısıyla herkesi nip/tuck izlemeye çağırıyoruz.

gimez için edit yeri bırakıyorum, o da devam edicek=)

Hiç yorum yok: